вівторок, 26 січня 2016 р.

ДО УВАГИ УЧНІВ 11 КЛАСІВ!

10 ПОМИЛОК, ЯКИХ ЗАЗВИЧАЙ ПРИПУСКАЮТЬСЯ ПІД ЧАС ТЕСТУВАННЯ

1. Не залишайте запитання без відповіді. Немає нічого поганого в тому, що ви пропустите важке запитання, щоб обдумати його. Тільки не забудьте повернутися до нього пізніше. Завдання з непозначеною відповіддю не зараховується. Кожного разу, коли ви пропускаєте запитання, позначайте його.

 2. Не давайте двічі відповідь на те саме запитання. Ви будете здивовані, скільки разів студенти дають дві відповіді у тесті на множинний вибір. У такому разі обидві відповіді зараховуються як неправильні. Перевірте роботу і переконайтесь, що ви позначили лише одну правильну відповідь у тесті.

3. Переносьте відповіді з чернетки правильно. Двічі перевіряйте будь-яку інформацію, яку ви переносите з чернетки в бланк відповідей.

4. Обводьте правильну відповідь. Переконайтесь, що відповідь, яку ви позначаєте, дійсно та, яку ви хотіли вибрати.

5. Вивчайте відповідний матеріал. Готуючись до тесту, переконайтесь, що ви розумієте, які розділи включені в нього. Інколи в тесті перевіряється матеріал, який не вивчався в основних розділах програми. Потрібно готуватись додатково.

6. Стежте за часом. На початку роботи перегляньте завдання і визначте кількість часу, потрібну на виконання кожного з них.

7. Чітко виконуйте вказівки: визнач; поясни; проаналізуй; знайди відмінності; порівняй; дай пояснення.

8. Не витрачайте багато часу на обдумування.

9. Завжди приносьте запасну ручку (олівець) на тестування.

10. Не забудьте підписати тест. Підписуйте свою роботу перед початком тестування.

Немає коментарів:

Дописати коментар